Rottespærre - undgå rotter i din bolig

Få rottesikret din bolig af Peter's Kloak Service

 Autoriseret Kloakmester

Vælg en Autoriseret Kloakmester, når du skal vælge kloakfirma - så er du sikret lovligt udført kloakarbejde med de nødvendige godkendelser m.v.

 Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder kvalitetssikret kloakarbejde og kloakservice til yderst konkurrencedygtige priser på hele Sjælland.

 Hurtig og effektiv kloakservice

Ved akutopgaver er vi hurtigt ude på adressen, og der er generelt meget kort ventetid, når du ringer angående en kloakopgave på hele Sjælland.

Har du rotter i boligen?

Har du mistanke om rotter i boligen, eller er du slet ikke i tvivl?

Peter's Kloak Service rottesikrer hurtigt og effektiv din bolig mod uvelkomne gæster.

Rotter er betydeligt større end mus og kan gøre stor skade på materiel. Derudover udgør de en sundhedsmæssig risiko, da rotter er smittebærere af en lang række sygdomme.

Sådan foregår en rottesikring

Vi monterer godkendte rottespærre og isætter rottestop til afblænding af ledninger, der ikke længere er i brug. Rottespærreren skal forhindre rotter i at bruge kloakledningerne som indgang til dit hjem, hvor de udgør en sundhedsmæssig fare.

Hvis du ser en rotte på din ejendom, har du pligt til at indberette dette til din kommune. Det kan bl.a. gøres på borger.dk. Hvis du har den mindste mistanke til rotter, eller blot ønsker at være på den helt sikre side, anbefaler vi at montere rottespærre i dine kloakledninger.

Kontakt os for rottesikring allerede i dag

Har du spørgsmål til ovenstående eller ønsker du et uforpligtende tilbud på rottespærre, da ring enten på telefon 46 78 95 69 eller send os en besked i formularen.

Få tjekket din kloak for rotter med en TV-inspektion

Har du mistanke om rotter, kan en TV-inspektion være en metode at finde ud af det på. Vi inspicerer kloakledninger og finder i samme ombæring frem til mulige skader forårsaget af rotter.

Læs mere om TV-inspektion her.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på en rottespærre. Vi vender tilbage hurtigst muligt.